INDICA 7 - Recrutare si plasare de forta de munca ASIA

  • servicii complete de recrutare si plasare a fortei de munca din tari non-europene in Romania;
  • obtinere vize de sedere pe termen scurt/lung;
  • obtinere autorizatii de munca;
  • obtinere permise de sedere;


Agentia Indica7 detine o experienta vasta in lucrul cu cetatenii straini, avantajele colaborarii cu noi sunt:

Promptitudine in obtinerea documentelor ;

Cunoastere a cadrului legislativ care reglementeaza sederea si munca cetatenilor straini in Romania;

Consiliere pe perioada sederii in Romania.


Având o forță de muncă flexibilă care are abilitățile potrivite atunci când aveți nevoie de ele și poate atinge terenul de funcționare este locul unde angajații temporari și contractuali intră într-adevăr. Fie că aveți nevoie de oameni pentru un anumit proiect, necesită o expertiză specială sau căutați să atingeți un vârf în cerințele privind resursele, contractanții de recrutare și personalul temporar pot oferi o completare perfectă forței de muncă permanente.


Cu legislația în continuă schimbare a angajării în Uniunea Europeana, contractul desemnat și echipa de recrutare temporară au experiența necesară pentru a vă asigura liniștea și o abordare conductivă a cerințelor dumneavoastră.


Pentru a afla mai multe despre contractul nostru și soluțiile de recrutare temporară, contactați-ne


Echipa noastră de căutare executivă are o experiență dovedită, cu o rată de succes de 100%, care lucrează la pozițiile "greu de umplut". Programul nostru de căutare executivă se adresează posturilor de conducere,  și de consiliu de conducere, care desfășoară misiuni pe o bază exclusivă și reținută în toate domeniile din domeniul proprietății.


"Ca angajator, înțelegem că construirea unei echipe de primă clasă este vitală pentru o afacere. Fiecare consultant se va strădui să înțeleagă nevoile clientului, viziunea, cultura și valorile companiei. Cu aceste cunoștințe, lucrăm din greu pentru a căuta candidați permanenți cu ambiție, pasiune, conducere și cel mai important, asigurați-vă că aceștia sunt cei mai potriviți candidați pentru această slujbă. Toți specialiștii noștri de recrutare sunt hotărâți să găsească toți candidații cu toate competențele necesare pentru compania dvs. și nu doar pentru candidații cu CV-uri puternice.Indica 7 prin consultantii nostrii va pune la dispozitie personal din ASIA calificat sau necalificat, cu experienta dovedita in urmatoarele domenii: HoReCa, SPA, asistenta/ingrijire, constructii, industria textila.


In domeniul constructiilor, avem cereri de recrutare personal din Nepal India dar si din Sri Lanka tot mai des.

Un job in acest domeniu este bine platit, iar  nepalezi indieni dar si srilankezi sunt intotdeauna dornici sa vina in Romania.

Calitatea muncii lor in acest sector este cunoscuta de constructori.

Putem recruta pentru Dumneavoastra muncitori calificati (fierari, dulgheri, zidari, faiantatori, sudori, instalatori, electricieni) si muncitori necalificati.In domeniul HoReCa, sunt multe joburi vacante, iar majoritatea nepalezilor si a  indienilor care lucreaza deja in Romania au dovedit ca sunt seriosi, se integreaza repede, dovedind loialitate, respect si responsabilitate ei sunt foarte silitori si competitivi.

Putem recruta pentru Dumneavoastra bucatari, ajutor bucatari, ospatari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat si necalificat pentru hoteluri.


In domeniul asistenta/ingrijire, va recomandam atat nepalezi indieni dar si srilankezi.

In urma studiului efectuat de specialistii nostri in recrutare, am ajuns la concluzia sa atat nepalezi indieni dar si srilankezi sunt cei mai potriviti, acestia avand pregatirea

necesara si calitati excelente. Bonele Nepal India dar si din Sri Lanka sunt bine cunoscute in Romania datorita modului in care au grija de copii si batrani.

In acest moment sunt multi nepalezi indieni dar si srilankezi ce cauta de lucru, iar Indica 7 se afla deja pe lista celor mai cautate agentii de recrutare din Nepal India si Sri Lanka.


Recomandam personal din Nepal India dar si din Sri Lanka si pentru centrele de infrumusetare si relaxare.

Prezenta angajatelor din Nepal India dar si din Sri Lanka intr-un salon SPA poate aduce doar beneficii.

Grija lor pentru semeni, dublata de empatie si harnicie va vor ajuta sa va atingeti obiectivele in scurt timp.

 Putem recruta pentru Dumneavoastra maseuze, terapeute remodelare corporala, terapeute tratamente beauty.Pentru industria textila, recomandam de asemenea personal indan nepalez sau srilankezi. Ei sunt foarte apreciati datorita faptului ca sunt indemanatici, rabdatoari si dedicati.

Putem recruta pentru Dumneavoastra confectionere textile, croitorese cu experienta, personal pentru curatatorie textila si muncitori necalificati.


Cum se realizeaza selectia candidatilor?


Pentru angajarea personalului din Asia, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:


- Agrearea si semnarea contractului;

- Comunicarea in scris a cerintelor si profilului candidatului

- Selectia viitorilor angajati dintr-un numar de CV-uri prezentate; aceasta etapa prevede o prima selectie realizata de agentia noastra;

- Semnarea contractului de angajare conform legislatiei in vigoare si intocmirea fisei postului;

- Obtinerea in numele companiei a tuturor documentelor necesare intocmirii dosarului si depunerii lui in vederea obtinerii Avizului de Munca;

- Expedierea Avizului de munca in tara de provenienta a angajatului si obtinerea Vizei de Lunga Sedere in scop de munca;

- Sosirea angajatului;

- Obtinerea Permisului de Sedere Temporara in Romania.Selectia de personal se realizeaza de regula in 3 etape:


1. Alcatuim un portofoliu selectionat din baza noastra de date care sa corespunda profilului conturat de angajator;


2. Interviul si proba practica on line. Se pastreaza si se trimit spre validare doar acele cv-uri care indeplinesc 100% cerintele angajatorului.


3. Punerea la dispozitie a datelor de contact ale candidatilor selectati de angajator pentru desfasurare interviurilor directe sau testarea lor online.


Indica 7 pune la dispozitia angajatorului si varianta de deplasare impreuna cu un representant al agentiei in tara de origine a viitorilor angajati.  Costul deplasari este suportat in intregime de catre angajator.


Pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre de căutare în situații de urgență, contactați-ne!

Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla toate detaliile
angajarii de personal asiatic.