contact phone
0731.772.777

INDICA 7 - Recrutare si plasare de forta de munca ASIA

  • servicii complete de recrutare si plasare a fortei de munca din tari non-europene in Romania;
  • obtinere vize de sedere pe termen scurt/lung;
  • obtinere autorizatii de munca;
  • obtinere permise de sedere;


Agentia Indica7 detine o experienta vasta in lucrul cu cetatenii straini, avantajele colaborarii cu noi sunt:

Promptitudine in obtinerea documentelor ;

Cunoastere a cadrului legislativ care reglementeaza sederea si munca cetatenilor straini in Romania;

Consiliere pe perioada sederii in Romania.


Având o forță de muncă flexibilă care are abilitățile potrivite atunci când aveți nevoie de ele și poate atinge terenul de funcționare este locul unde angajații temporari și contractuali intră într-adevăr. Fie că aveți nevoie de oameni pentru un anumit proiect, necesită o expertiză specială sau căutați să atingeți un vârf în cerințele privind resursele, contractanții de recrutare și personalul temporar pot oferi o completare perfectă forței de muncă permanente.


Cu legislația în continuă schimbare a angajării în Uniunea Europeana, contractul desemnat și echipa de recrutare temporară au experiența necesară pentru a vă asigura liniștea și o abordare conductivă a cerințelor dumneavoastră.


Pentru a afla mai multe despre contractul nostru și soluțiile de recrutare temporară, contactați-ne


Echipa noastră de căutare executivă are o experiență dovedită, cu o rată de succes de 100%, care lucrează la pozițiile "greu de umplut". Programul nostru de căutare executivă se adresează posturilor de conducere,  și de consiliu de conducere, care desfășoară misiuni pe o bază exclusivă și reținută în toate domeniile din domeniul proprietății.


"Ca angajator, înțelegem că construirea unei echipe de primă clasă este vitală pentru o afacere. Fiecare consultant se va strădui să înțeleagă nevoile clientului, viziunea, cultura și valorile companiei. Cu aceste cunoștințe, lucrăm din greu pentru a căuta candidați permanenți cu ambiție, pasiune, conducere și cel mai important, asigurați-vă că aceștia sunt cei mai potriviți candidați pentru această slujbă. Toți specialiștii noștri de recrutare sunt hotărâți să găsească toți candidații cu toate competențele necesare pentru compania dvs. și nu doar pentru candidații cu CV-uri puternice.


Pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre de căutare în situații de urgență, contactați-ne!

Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla toate detaliile
angajarii de personal asiatic.