Oferim asistență și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare forță de muncă, atât pentru angajator cât și pentru angajați. Garantam contractual pentru personalul plasat si va oferim consiliere pe toata durata intregului proces

Servicii Mediere muncitori Asia, muncitori din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din Nepal, Sri Lanka si India, forta de munca din strainatate, recrutare strainatate, firme recrutare strainatate, angajare personal Asia

Niciodată nu a fost mai ușor să vă conectați cu oameni din întreaga lume. Această conexiune facilă înseamnă mai multe oportunități de afaceri, forță de muncă din străinătate, mai multă prosperitate și performanță. Totuși, considerați că sunteți suficient de agil pentru a valorifica toate aceste posibilități?

Cu o nevoie tot mai mare de a aduce forță de muncă specializată și mai accesibilă, este necesară o abordare cât mai personală și profesională a managementului forței de muncă. Serviciile noastre de recrutare și plasare forță de muncă din Nepal, Sri Lanka și India vă oferă flexibilitatea de a recruta muncitori experți când și unde aveți nevoie cel mai mult.

Consultanții noștri vă vor analiza specificul companiei, vor evalua echipa de lucrători, vor face un bilanț complet al forței de muncă de care dispuneți și vor utiliza metode de căutare proprii și tehnologii avansate de recrutare muncitori Asia. În cele din urmă, vor identifica cei mai calificați candidați care sunt potriviți pentru afacerea dumneavoastră și vor oferi suport deplin în obținerea documentelor. Companiile vor beneficia de consultanță gratuită atât în recrutarea personalului, cât și în completarea formularelor, în timp ce candidații vor fi susținuți pe întreaga durată a procesului de recrutare și tranziție în România.

Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla toate detaliile
angajarii de personal asiatic.