Despre noi

Indica 7 este o companie de selectare si plasare forta de munca, cu 12 ani experienta atat pe piata din Romania cat si International. Suntem specializati in recrutare in domenii diverse de la personal hotelier la industria IT si definiti de standard inalte si professionalism.  Consultantii nostrii au experienta in recrutarea in masa, personal calificat sau necalificat, precum si gasirea talentelor pentru posturile de top din cadrul unei companii. Cu o experienta vasta in recrutare internatioanla acordam importanta si dorim sa va oferim mai mult decat un angajat. Obiectivul nostru principal este de a ne asigura că clienții noștri își pot extinde cu succes afacerea și mențin un avantaj competitiv ca rezultat direct al soluțiilor de înaltă calitate pe care le oferim.

În cele din urmă, este vorba de a lucra cu clienții și candidații de cea mai bună calitate, astfel încât să facem potrivirea potrivită de fiecare dată, ceea ce reduce riscul atunci când vine vorba de plasarea de talente în industriile cu care ne-am specializat.

Principiile activitatii noastre sunt:

  • Dezvoltare - Dezvoltam solutii de recrutare conform nevoilor dumneavoastra si folosim cunostintele noastre in domeniu pentru a va furniza cei mai buni angajati.
  • Pasiune - Aducem oamenii potriviți, cea mai importanta valoare a unei companii.
  • Sprijin - suntem aici pentru a ajuta clienții noștri, dar și candidații, credem cu tărie că persoana potrivită care desfășoară activitatea potrivită este cheia eficienței și succesului.
  • Oportunitate - găsim oportunități în orice. Fiind mereu cu un pas inainte descoperim și identificăm oportunități atât pentru clienți, cât și pentru candidați.

Suntem la curent cu ultimele tehnologii ceea ce ne aduce mai aproape de potențiali clienți și de candidați. În plus, explorăm toate platformele și evenimentele care ne pot mări rețeaua de contacte. Folosim o gamă largă de canale media de recrutare, asigurându-ne că potrivim nevoilor dvs. profilul celui mai bun candidat.

In situatia unei noi economii in cadrul careia competitia este acerba intr un ritm ascendent,iar angajatii opteaza pentru noi locuri de munca,din ce in ce mai des,companiile trebuie sa se  acomodeze si sa gaseasca noi variante  pentru selectarea si mentinerea  angajatilor

Indica 7

Forta de Munca Asia

Indica 7 este o companie de selectare si plasare forta de munca, cu 12 ani experienta atat pe piata din Romania cat si International. Suntem specializati in recrutare in domenii diverse de la personal hotelier la industria IT si definiti de standard inalte si professionalism.
Recrutare forta munca Asia - Indica 7

Recrutare si plasare forta de munca

Soluții complete de recrutare și plasare

Obtinere documente

Cunoastem cadrul legislativ care reglementeaza sederea si munca cetatenilor straini in Romania

Mediere

Asistență și suport pe întreaga perioadă de desfășurare a procesului de recrutare și plasare

Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla toate detaliile
angajarii de personal asiatic.