contact phone
0731.772.777

500 de muncitori din Asia pe santierul Autostrazii Transilvania

Categoria: Noutati | Data publicarii: 22-11-2019

500 de muncitori din Asia pe santierul Autostrazii Transilvania

Au disparut constructorii din Romania? 500 de muncitori din Asia pe santierul Autostrazii Transilvania. Constructorul negociaza aducerea a sute de lucratori


Reprezentantii companiei care a castigat licitatia pentru realizarea a doua dintre cele trei loturi ale autostrazii Transilvania, sectiunea din Bihor, vor sa aduca muncitori din Vietnam, Pakistan sau Sri Lanka din cauza lipsei de personal din zona.


Constructorul vrea sa aduca aproximativ 500 de asiatici care sa amenajeze drumul de mare viteza, informeaza digi24.ro“Noi resimtim de ceva vreme lipsa personalului calificat si chiar a personalului necalificat. Suntem intr-o cautare permanenta de meseriasi buni, vrem sa aducem toti meseriasii care au fost in grupul de firme si au plecat afara, sa incercam sa gasim solutii sa relocam personalul muncitor plecat din Romania”, a declarat Beniamin Rus, patronul firmei constructoare.


“Suntem in discutii avansate cu societati din tarile din Asia, Vietnam, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka si vrem sa aducem intre 350 si 500 de muncitori de acolo. Suntem in momentul de fata putin peste o mie si vrem sa trecem undeva peste 1.500 spre 2.000 de oameni ca sa putem sa lucram”, susţine Beniamin Rus.


Cei din domeniu spun ca salariul mai mic decat in strainatate si conditiile grele de munca explica criza de muncitori pe santierele din Romania.


Executia propriu-zisa a lucrarilor pe cele doua loturi din Bihor ale Autostrazii A3 ar urma sa dureze 19, respectiv 24 de luni.Sursa : https://romani-buni.info/

Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla toate detaliile
angajarii de personal asiatic.